Minna Hyvönen

  • Lastenohjaaja
  • Sosionomi AMK

Rohkeutta tarttua vaikeisiinkin asioihin

Hei, minä olen Minna Hyvönen, Kouvolan Kuusankoskella asuva sosiaalidemokraattien kunnallisvaaliehdokas. Yhdistykseni on Kuusankosken sosiaalidemokraatit ja olen ehdokkaana ensimmäistä kertaa.

Olen kahden aikuisen nuoren miehen äiti, 51-vuotias nainen ja Markun aviovaimo. Asumme mieheni, kolmen koiran ja kissan kanssa Kuusankoskella. Pidän kulttuurista kaikissa muodoissaan, matkailusta, kirjoitan runoja ja rentoudun musiikkia kuuntelemalla tai liikunnan parissa- päivästä ja fiiliksestä riippuen.

Minulla on noin 20 vuoden työkokemus sosiaalialalta. Olen työskennellyt Kouvolassa sosiaalipäivystäjänä ja sosiaaliohjaajana poliisiasemalla, nykyinen työni on Kymsoten aikuissosiaalityössä. Koulutukseltani olen sosionomi AMK ja lastenohjaaja.

Olen toiminut sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentian liittovaltuustossa sekä Jukon luottamusmiehenä yhden kauden.

Työni kautta olen saanut vahvaa näkemystä sekä kokemusta ihmisten erilaisista sosiaalisista tarpeista ja -tilanteista. Minulla on rohkeutta sekä tahtoa tarttua vaikeisiinkin asioihin ja toimia kuntalaisten hyvinvoinnin eteen.

Jokaisen kuntalaisen perusoikeudet on turvattava. Säästöjä ei pidä tehdä pelkästään vähentämällä ja niukentamalla töitä tai palveluita.

Tarkoitukseni on tuoda lisää arvokeskustelua päätöksentekoon.

  • ihminen ei ole pelkkä tilastomerkintä, jokaisen ihmisen elämä ja siinä tapahtuvat asiat ovat hänelle totta.

Haluan edistää kuntalaisten tasavertaista osallisuutta ja tasa-arvoista kohtelua.

  • Jokaisella on oikeus ihmisarvoon iästä ja elämäntilanteesta riippumatta

 Minulle on tärkeää paikallisten yrittäjien ja yritysten tukeminen sekä kannattaminen.

  • Näin varmistamme työpaikkojen ja verovarojen säilymisen paikallistasolla

  Totuutta ja tehtävää. Huolenpitoa huomennakin