Maija Kuntsi

Olen Maija Kuntsi, ennen vaaleja 29 vuotta täyttävä demariehdokas Kuusankoskelta. Työskentelen Verohallinnossa ja koulutukseltani olen vielä tällä hetekllä Hallintotieteiden kandidaatti. Juureni ovat täällä, mutta Kouvolaan muutin itse muutama vuosi sitten.

Kuntalaisen hyvinvointiin ja kaupunkien elinvoimaan vaikuttavat perusasiat ovat yleensä hyvin samanlaisia kaupungin nimestä riippumatta ja tällä hetkellä, kuitenkin vielä suhteellisen tuoreena kaupungin asukkaana, voin katsella kotikaupunkiani myös uusin ja ennakkoluulottomin silmin.

Urani kunnallispolitiikassa alkoi entisen kotikuntani nuorisovaltuuston puheenjohtajana ja jatkui sivistysvaliokunnan kautta sekä kunnan- että kuntayhtymän valtuuston jäseneksi ja kunnanhallituksen varajäseneksi. Vahvin  osaamiseni liittyy erityisesti sivistyspalveluihin eli opetukseen, varhaiskasvatukseen, kulttuuriin, liikuntaan ja nuorisopalveluihin. On vain luonnollista, että Kuusankoskella minut voi tavata myös teatterin näyttämöllä.

Uskon Kouvolan mahdollisuuksiin ja tulevaisuuteen, tätä kehitystä haluan päästä edistämään kuntalaisten ääntä kuunnellen.